Het bestuur van Stichting Vrienden van CityKids
Stichting Vrienden van CityKids bestaat uit een daadkrachtig, bevlogen bestuur dat alle voorkomende taken uitvoert. Het bestuur van de Stichting bestaat op dit moment uit drie  leden, die zonder beloning en op basis van vrijwilligheid, de stichting besturen. De huidige bestuurders zijn mevrouw A.E. Korthals – Stemerding (voorzitter), mevrouw A.E.F. van der Wees (penningmeester). Mevrouw N.E. van Rappard (project manager van Medisch Kindzorg Instelling CityKids) geeft vooralsnog secretariële ondersteuning  aan de stichting. We zijn dringend op zoek naar versterking. Juist energieke mensen die deze doelgroep een warm hart toe dragen nodigen we van harte uit te reageren!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkeling door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Contactgegevens Stichting Vrienden van CityKids
3012 AP Rotterdam